Puzzle lojë Smash Halloween

Objekte identike lëvizin dhe të mblidhen ato në grupe prej tre për t'i bërë ato zhduken.

Kontrollet.

  • : Leviz objekte.

Të gjitha lojrat
Puzzle-loje-smash-halloween
100% love këtë lojë