Украсување куќа вештерка

Целта е да ги красат куќата на вештерка за Ноќта на вештерките. Уживајте добро vou!

Контроли.

  • : Премести објекти ..

Сите игри
Украсување-куќа-вештерка
91% сакам оваа игра