Игра загатка Ноќ на вештерките пресече

Идентични објекти се движат и се соберат нив во групи од три за да ги снема.

Контроли.

  • : Премести објекти.

Сите игри
Игра-загатка-Ноќ-на-вештерките-пресече
100% сакам оваа игра