Онлајн игра тиква

Тикви пробива низ копје да поени.
Бидете внимателни да не го допира бомби кои го прават губите поени.

Контроли.

  • : Пирс тикви.

Сите игри
Онлајн-игра-тиква
75% сакам оваа игра